Pendrive ekskluzywne,pen-drive ekskluzywne,ekskluzywna pamięć USB ,pendrive USB.

Pendrive - pamięci USB   z nadrukiem reklamowym, grawerem, tłoczeniem loga.

HOME\EKSKLUZYWNA SERIA X-VIP

Pendrive Seria X- VIP

Mój stan

X-VIP AMBER

X-VIP ELEGANCE

X-VIP FIRE

X-VIP STYLE

Obudowa wykonana z naturalnego, egzotycznego drewna "Wenge" zdobiona srebrem pr. 925 oraz krzemieniem pasiastym lub naturalnym bursztynem bałtyckim. W zestawie znajduje się jubilerskie opakowanie w kolorze czarnym.
X-VIP CHERRY

X-VIP CRISTAL

X-VIP GT

X-VIP TEAK

X-VIP VENGE

Srebrna obudowa pr. 925 wykończona naturalnym drewnem egzotycznym, kryształami Svarowskiego lub naturalnym bursztynem bałtyckim. W zestawie znajduje się zawieszka GSM ze srebrnym zapięciem oraz jubilerskie opakowanie w kolorze czarnym lub białym.

Nasi klienci:

Kancelaria Prezydenta RP, Microsoft ,Philips ,Sharp ,KIA Motors, Komputronik, BBC, Lotos, Novell, British American Tobacco, Zibi, Novartis, KFC, Poczta Polska, Hellmann's, Norge, Castrol, URSA, BZ WBK, Zeppelin Polska,Politechnika Warszawska,Politechnika Krakowska, Ambasada USA, Amica  Wronki, Organika Car, Iveco Poland, PKO BP Bankowy PTE, Forum Związków Zawodowych, Naczelna Izba Lekarska, Igus, Politechnika Łódzka,Stolbud Włoszczowa, Philip Morris, Dalmec Polska, Sword, Solideal Polska, PGE Turów, Komatsu Polska, Euro-Truck, Arteria, SM Lazur, TVNTL

Wyślij zapytanie ofertowe:

Powerbanki